Bruidsmake-up voor de mooiste dag van uw leven

Wij verzorgen uw bruidsmake-up met liefde. Voor de bruid en voor naaste familieleden en vriendinnen. De uitnodigingen zijn verstuurd, de zaal voor de receptie en het feest besproken, de catering en wellicht het diner geregeld. Voor uw perfect verzorgde kapsel en uw bruidsmake-up kunt u terecht bij Beautysalon Sandur. Want wij willen ook dat deze feestelijke dag de mooiste dag van uw leven wordt.

bruidsmake-up

Bij Beautysalon Sandur verzorgen wij uw bruidsmake-up tot in de details. Geheel volgens uw eigen wensen en met deskundig advies van onze schoonheidsspecialiste zorgen wij ervoor dat u het stralende middelpunt bent op uw eigen bruiloft. Onze bruidsmake-up siert u in de avonduren nog net zo mooi als in de ochtend. Dat is voor u een zorg minder en voor ons een dankbare gelegenheid om bij te dragen aan de mooiste dag van uw leven.

Kom gerust bij ons langs in Beautysalon Sandur voor een kennismaking en om uw wensen voor uw bruiloft met ons te bespreken. Uw bruidsmake-up tot in de details verzorgen, dat doen wij met liefde.