Schoonheidssalon

Waarom huidverzorging?

We zijn ons er steeds meer van bewust dat de huid een goede verzorging.. verdient. Uw huidtype wordt bepaald door uw genen, maar ook door andere aspecten zoals uw gezondheid, hormonen, medicijngebruik, psyche, voedingswijze en huidverzorging. Daarom kan uw huid ook in bepaalde fases in uw leven veranderen. Elke huid vraagt daarom om een specifieke verzorging.

Een bezoek aan Beauty Salon Sandur

Beauty Salon Sandur is een schoonheidssalon voor de totale huid en haarverzorging. Zowel uw huid als uw uiterlijk wordt door ons verzorgd. O.a. biedt Beauty Salon Sandur schoonheidsbehandelingen .
Zo kan de klant er terecht voor gezichtsbehandelingen die gericht zijn op huidverjonging of speciale acne behandelingen. Wij werken met het merk Alcina in onzen schoonheidssalon. De make-up van Alcina is heel uitgebreid en compleet. De professionele make-up  van Alcina blijjft de hele dag zitten. Van foundation, oogschaduw, wenkrauwpoeders/potloden of lipstick ,Alcina heeft het allemaal. Ook  vind je bij ons  alles op het gebied van haar en bruid make- up, een mooie gloss of glitter alles kan. Beauty Salon Sandur is de specialist als het gaat om uw huid en haar.
Allereerst bespreken we samen welke behandeling het beste aansluit bij uw wensen. Vervolgens wordt er een grondige huidanalyse gemaakt. Naar aanleiding hiervan, wordt de keuze van de
producten bepaald die gebruikt worden tijdens de gewenste behandeling. Uw huid voelt na afloop weer heerlijk schoon en zacht aan. Onze behandelingen zijn dan ook gericht op huidverbetering.
Kortom uw huid straalt en ziet er egaler uit!

KLIK HIER VOOR ONZE PRIJSLIJST