Haar knippen. Voor dames en voor heren. Voor hem en haar.

Haar knippen is een kwestie van smaak en vakkundigheid. Uw persoonlijke wensen en ons vakmanschap zorgen samen voor een perfect gestileerd kapsel. Bij Beautysalon Sandur weten wij dat uw haarverzorging bij u moet passen als uw eigen persoonlijkheid. Bij uw eigen persoonlijke smaak en keuze.

haar-knippen-vrouwen

Wilt u een jong en fris kapsel? Hip en modieus volgens de nieuwste trend? Of zou u  graag haarextensions willen ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Beautysalon-sandur.  Of kiest u liever voor een meer klassiek haarmodel met een ingetogen stijl? Bij Beautysalon Sandur staan uw individuele wensen voorop bij de verzorging van uw haar. Voor het knippen en modelleren van uw haar bent u bij Beautysalon Sandur altijd aan het juiste adres.

haar-knippen-mannen

In onze kapsalon gebruiken wij professionele producten, waaronder de merken Alcina en Mediceuticals, om een optimaal resultaat te bereiken bij de verzorging van uw haar . Alcina is een Duits merk en heeft een compleet assortiment op het gebied van haarverzorging en haarstyling. Mediceuticals is een merk die vooral gespecialiseerd is in hoofdhuidproblemen. Zo is er een treatment voor psoriasis,exzeem , hoofdroos ,schilfers, , dunner wordend haarjeuk of roodheid  van uw hoofdhuid. Maar er is ook een treatment tegen haaruitval , dunner wordend haar of een treatment voor mensen die een chemokuur  hebben. De producten van Mediceuticals bevatten geen SLS of SLES en zijn ph vriendelijk. Wij knippen dames en heren. Komt u gerust eens bij ons langs voor meer informatie of om een afspraak te maken. Haar knippen is ons vak.