Haar verven. Een mooi kapsel kleurt uw leven.

Haar verven doen wij bij Beautysalon Sandur met zorg en toewijding. Een fris kapsel begint bij een goede verzorging van uw haar. Bij Beautysalon Sandur kunt u niet alleen terecht om uw haar te laten knippen.Nieuw bij ons is de 10 minuten haarverf. Deze haarverf dekt grijze haren in 10 minuten. De haarverf is 100% vegan, heeft een lange houdbaarheid en geeft een schitterende glans. Wij verven uw haar ook in de door u gewenste kleur. Zelfs in alle kleuren van de regenboog als dat uw wens is.

haar-verven

Wij werken met professionele producten van het merk Alcina om een optimaal resultaat te bereiken. Om op de hoogte te blijven op het gebied van haarmode en productontwikkeling volgen wij regelmatig speciale trainingen.

Wilt u graag een zomerse kleur ,  een balayage of highlights of babylights  of verschillende  kleuraccenten in uw haar of een volledige kleuring? Bij Beautysalon Sandur bent u voor haar verven aan het juiste adres. Geef uw haar kleur, geef uw leven kleur. Komt u gerust eens bij ons langs voor meer informatie over haar verven of om te kijken welke kleur nu het beste bij uw huid past of om een afspraak te maken.