Schoonheidssalon

Waarom huidverzorging?

We zijn ons er steeds meer van bewust dat de huid een goede verzorging.. verdient. Uw huidtype wordt bepaald door uw genen, maar ook door andere aspecten zoals uw gezondheid, hormonen, medicijngebruik, psyche, voedingswijze en huidverzorging. Daarom kan uw huid ook in bepaalde fases in uw leven veranderen. Elke huid vraagt daarom om een specifieke verzorging.

Een bezoek aan Beauty Salon Sandur

Beauty Salon Sandur is een schoonheidssalon voor de totale huid en haarverzorging. Zowel uw huid als uw uiterlijk wordt door ons verzorgd. O.a. biedt Beauty Salon Sandur schoonheidsbehandelingen.
Zo kan de klant er terecht voor gezichtsbehandelingen, alles op het gebied van haar en bruid make- up. Beauty Salon Sandur is de specialist als het gaat om uw huid en haar.
Allereerst bespreken we samen welke behandeling het beste aansluit bij uw wensen. Vervolgens wordt er een grondige huidanalyse gemaakt. Naar aanleiding hiervan, wordt de keuze van de
producten bepaald die gebruikt worden tijdens de gewenste behandeling. Uw huid voelt na afloop weer heerlijk schoon en zacht aan. Ook na iedere haarbehandeling bijv. met de Wunderbar haarverf of een permanent voelt u haar gezond aan en glanst weer.
Kortom uw huid en u haar stralen weer!

KLIK HIER VOOR ONZE PRIJSLIJST